Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin + Voetenzak

Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin + Voetenzak
  • Reiswieg Citi Hopper Trio Bruin
  • Autostoel Citi Hopper Trio Bruin
  • Wandelwagen Citi Hopper Trio Bruin
  • Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin
  • Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin + Voetenzak

In voorraad.

Adviesprijs: € 400,00

voor € 189,99

Productbeschrijving

Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin

Super aanbieding, deze 3-in-1 kinderwagen van het merk Autocomfort!

Kinderwagen Citi Hopper Trio Bruin

Nu inclusief bijpassende voetenzak!

Deze kinderwagen Trio van het merk Autocomfort, wordt supercompleet geleverd binnen twee werkdagen! De kinderwagenset bestaat uit de volgende items:

- Kinderwagen frame zwart
- Wandelwagen inzet Bruin (om te bouwen tot reiswieg)
- Reiswieg Bruin (om te bouwen tot wandelwagen inzet)
- Autostoeltje Bruin
- Adapterset voor autostoel
- Voetendekje voor reiswieg en wandelwagen
- Boodschappenmandje
- Wandelwagen beugel

De reiswieg is geschikt voor kindjes vanaf 0 tot ongeveer 6 maanden.

De wandelwagen wordt gebruikt vanaf dat je kindje een beetje kan zitten en uit de reisweg gegroeid is, dit is meestal vanaf ongeveer 6 maanden. De wandelwagen is ideaal in het gebruik, omdat je deze twee kanten op kunt zetten. Je kindje kan dus naar jou kijken, of juist van je af om de wijde wereld te zien. Dit kan ook makkelijk omgewisseld worden.

De autostoel is geschikt om het kindje mee te vervoeren in de auto, tot ongeveer zes maanden. De autostoel kan in elke auto bevestigd worden met een normale autogordel. De autostoel kan ook rechtstreeks op het frame bevestigd worden, om ook op de kinderwagen te kunnen gebruiken. 

Eigenschappen van de kinderwagen

- Makkelijk en klein inklapbaar
- Lichtgewicht aluminium frame
- Wandelwagen kan twee kanten gebruikt worden
- Zwenkwielen aan de voorkant
- Afmeting ingeklapt: 79 x 59 x 30cm 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier