Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal

Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal | Wandelwageninzet
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal  | Wandelwagen
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal | Keerbare zitting
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal

In voorraad

Adviesprijs: € 599,99

voor € 379,99

Productbeschrijving

Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal 

Eigenschappen:
- Bestaande uit een frame, reiswieg, wandelwagenzitting én autostoel groep 0+
- Stoere witte accenten op de wielen 
- Lichtgewicht aluminium frame
- Keerbare wandelwagenzitting
- Wandelwagenzitting met verstelbare rugleuning
- In hoogte verstelbare duwstang
- Kunststof wielen met vering
- Voorwielen met zwenkstand
- Grote boodschappenmand
- Ruime zonnekap met zonneklep
- Inclusief beenkap 
- Afgewerkt met leatherlook accenten
- Gewicht: 13,6 kg

Kinderwagen X-Adventure X-Line V2 22313 + 22005 Royal 

Deze stoere kinderwagen X-Line van X-Adventure is compleet uitgevoerd inclusief een autostoeltje uit groep 0 zodat u met deze set vanaf geboorte direct op pad kunt, zowel te voet als met de auto. 
De kinderwagen wordt geleverd met een ruime reiswieg welke op het frame geplaatst kan worden vanaf geboorte tot ongeveer 6 maanden. Daarna vervangt u de reiswieg door de wandelwageninzet welke gebruikt kan worden tot ongeveer 3,5 jaar. Deze zitting kan zowel naar u toe als van u af op het frame worden geplaatst en kan in verschillende ligstanden worden versteld. Het lichtgewicht aluminium frame is voorzien van kunststof banden met vering en zwenkstand op de voorzijde. De duwstang is gemakkelijk in hoogte verstelbaar. 
Deze kinderwagen is luxe uitgevoerd met een grote boodschappenmand en een beenkap welke te gebruiken is in combinatie met de wandelwageninzet. De kinderwagen is uitgevoerd in een prachtige jeans stof en afgewerkt met cognaclkleurige leatherlook accenten. 

De kinderwagen V2 heeft een extra luxe frame ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast hebben de banden van de kinderwagen stoere witte afwerkingen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier