Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay + Autostoel + Verzorgingstas

Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay | Reiswieg
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay | Wandelwagen
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay | Autostoel
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay | Autostoel
  • Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay | Luiertas

In voorraad.

Adviesprijs: € 450,00

voor € 249,99

Productbeschrijving

Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay

Eigenschappen:
- Bestaande uit een frame, omvormbare reiswieg/wandelwagen én autostoel groep 0+
- Lichtgewicht aluminium frame
- Reiswieg omvormvaar tot wandelwageninzet
- Wandelwagen tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting met verstelbare rugleuning
- Kunststof wielen
- Voorwielen met zwenkstand
- Grote boodschappenmand
- Ruime zonnekap met zonneklep
- Gewicht: 14 kg
- Inclusief bijpassende verzorgingstas

 

Kinderwagen X-Adventure X-Line Xplorer Chardonnay

Met de hippe kinderwagen X-Line Xplorer van X-Adventure kunt u vanaf geboorte tot ongeveer 3 jaar zowel te voet als in de auto uw baby in stijl vervoeren. Deze kinderwagen bestaat uit een aluminium frame, een reiswieg die later omgevormd kan worden tot een wandelwageninzet en een groep 0+ autostoeltje. 
De reiswieg wordt tot ongeveer 6 maanden gebruikt. Wanneer uw kleintje hier te groot voor wordt, is deze gemakkelijk om te vormen tot een wandelwageninzet. De wandelwageninzet kan zowel naar u toe als van u af op het onderstel geplaatst worden en kan daarnaast in ligstanden worden versteld. 
Deze kinderwagen is luxe uitgevoerd met een grote boodschappenmand en een beenkap welke te gebruiken is in combinatie met de wandelwageninzet. De kinderwagen is uitgevoerd in een prachtige jeans stof. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier