Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene

Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene
  • Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene
  • Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene
  • Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene

In voorraad.

Adviesprijs: € 79,99

voor € 19,99

Productbeschrijving

Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene

Eigenschappen:

- Afmetingen: 18 x 35 x 45 cm
- Materiaal: Neoprene
- Merk: Childhome
- Gewicht: 5.5 kg
- Waterwerend

Verzorgingstas Childhome Dark Grey Neoprene

Deze hippe verzorgingstas van Childhome is ideaal voor onderweg. Met deze tas heeft u altijd uw spullen, van de huissleutels, telefoon tot aan luiers en speelgoed, altijd bij de hand. De tas heeft twee aparte opbervakken en een paar elastische lussen waartussen bijvoorbeeld een papfles of drinkbeker kan worden bevestigd. De tas wordt standaard geleverd met een verschoonmatje. Zo kunt u uw kindje dus op ieder moment verschonen. Met behulp van haken is de luiertas gemakkelijk aan elke kinderwagen te bevestigen. De verzorgingstas van Childhome is gemaakt van de stof neoprene. Deze stof is eenvoudig schoon te maken en is waterwerend. 

Let op! Dit is een web only product, we hebben dit product niet in onze winkel

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier