Klamboe Baby's Only Kabel Uni Wit

Nu gratis verzending
Klamboe Baby's Only Kabel Uni Wit 131719
  • Klamboe Baby's Only Kabel Uni Wit 131719
  • Klamboe Baby's Only Kabel Uni Sfeer

Leverbaar met levertijd: 3-6 werkdagen

Adviesprijs: € 119,99

voor € 99,99

Productbeschrijving

Klamboe Baby's Only Kabel Uni Wit

De klamboe heeft openingen waar u de decoratiesterren van Baby's Only aan kunt hangen. 

Let op! Dit product wordt speciaal voor u besteld bij de leverancier. De levertijd bedraagt hierdoor ongeveer 1-2 weken. 

Klamboe Baby's Only Kabel Uni Wit

Mooie klamboe van het bekende merk Baby's Only. De klamboe is van licht wit doorschijnend voile en is afgewerkt met een gekleurd gebreid randje. 

De klamboe kan in combinatie met een standaard gebruikt worden boven een ledikant, junior- of eenpersoonsbed.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier