Koeka | Boxzak Vigo 1069/0013 Sparkle Grey

Nu gratis verzending

In voorraad.

€ 49,95
Productbeschrijving

Koeka | Boxzak Vigo 1069/0013 Sparkle Grey

Eigenschappen:

-Merk: Koeka
-Afmetingen: 60 x 45 x 20 cm
-Samenstelling: 65% katoen/20% polyester/15% viscose

Koeka | Boxzak Vigo 1069/0013 Sparkle Grey

Gebruik de multifunctionele boxzak Vigo om alle spulletjes van je kleintje eenvoudig op te bergen. De boxzak kan aan de box gehangen worden om bijvoorbeeld al het speelgoed van je kindje in op te bergen. Ook kan de boxzak aan de rand van het bedje gehangen worden om er de pyjama of kleertjes in op te bergen. De boxzak kan worden bevestigd aan twee linten met gespen, waardoor deze verstelbaar is en op bijna alle boxen te bevestigen is. De boxzak zelf kan worden gesloten door middel van een lintje.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier