Kraambezoekboek

Kraambezoekboek Pauline Oud
  • Kraambezoekboek Pauline Oud

In voorraad.

€ 14,95
Productbeschrijving

Kraambezoekboek
Auteur: Pauline Oud

Kraambezoekboek


Het kraambezoekboek is echt een plaatje om naar te kijken maar ook de inhoud is leuk bedacht. De tekst en de prachtige tekeningen zijn van Pauline Oud. Vragen die in het boekje gesteld worden over de geboortedag van de baby zijn o.a. wat kostte een pak melk en een krant? Je kunt het kraambezoek o.a. de volgende vragen laten beantwoorden: Toen je me voor het eerst zag dacht je meteen…? Als ik groot ben ga je samen met mij...? Door middel van het mooie boekje kan iedereen iets persoonlijks schrijven en er is plaats voor veel foto’s. Er is ook ruimte voor een persoonlijk verhaaltje van de verloskundige en de kraamhulp. Als het babytje later groot is weet hij of zij in elk geval een stuk meer over de tijd waarin hij/zij geboren is.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier