Laken Ledikant 100x150 Sil

Laken Ledikant 100x150 Sil
  • Laken Ledikant 100x150 Sil

In voorraad

€ 19,99
Productbeschrijving

Laken Ledikant 100x150 Sil

Eigenschappen:
- Merk: Bink Bedding
- Kleur: Zwart/Wit
- Print: Stippen
- Afmeting: 100x150 cm
- Materiaal: 100% katoen
- Wasbaar op 30 graden

Laken Ledikant 100x150 Sil

Dit hippe lakentje voor je ledikant past perfect in een trendy babykamer! Het laken heeft een leuk printje met stippen erop. Het formaat van het lakentje is 100x150 en is zeer goed te combineren met andere babykamer aankleding van Bink Bedding voor een complete set!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier