Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker

Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker
  • Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker
  • Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker

In voorraad

€ 8,99
Productbeschrijving

Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker

Eigenschappen
- Merk: Briljant Baby
- Kleur: Okergeel
- Afmeting: 75x100cm
- 100% katoen
- Wasvoorschrift: 40°C

Laken Wieg 75x100 Bias Tape Oker

Stijlvol wit lakentje voor in de wieg van Briljant Baby. Het lakentje heeft een Bias Tape bies in de kleur okergeel. Gemaakt van 100% katoen. Heerlijk zacht voor je kleintje de Afmeting is 100 x 150 cm je kan het lakentje ook gebruiken voor in de reiswieg van je kinderwagen. Het lakentje kan zowel in de wasmachine als in de droger.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier