Laken Wieg Jollein 75x100 Safari Oker

Laken Wieg Jollien 75x100 Safari Oker
  • Laken Wieg Jollien 75x100 Safari Oker
  • Laken Wieg Jollien 75x100 Safari Oker | Inspiratie
  • Laken Wieg Jollien 75x100 Safari Oker | Sfeer

In voorraad.

€ 12,50
Productbeschrijving

Laken Wieg Jollein 75x100 Safari Oker

Eigenschappen:
- Merk: Jollein
- Kleur: Geel
- Print: Dieren
- Afmeting: 75x100
- Materiaal: Katoen
- Wassen 40 graden

Laken Wieg Jollein 75x100 Safari Oker

Wat een mooi een speels lakentje is dit met afbeeldigen erop van een neushoorn giraf en en leeuw. Dit lakentje wil je toch ook hebben. we hebben ze in verschillende kleuren zodat er altijd wel één past bij jou babykamer. je kunt het lakentje natuurlijk ook gebruiken voor in een reiswieg van je kinderwagen. Weet je wat! we hebben de lakens ook in het formaat 120x150

TIP! Het lakentje kun je wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden en je kunt het product strijken. Het lakentje mag niet in de droger.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier