Laken Wieg Meyco Bies Grijs

Laken Wieg Meyco Bies Grijs
  • Laken Wieg Meyco Bies Grijs
€ 8,99
Productbeschrijving

Laken Wieg Meyco Bies Grijs

Eigenschappen:
- Afmeting: 75 x 100cm
- Materiaal: 100% katoen
- Wasbaar op 40 graden / Niet geschikt voor de droger

Laken Wieg Meyco Bies Grijs

Prachtig laken van het mooie merk Meyco, geschikt voor de wieg of de reiswieg van de kinderwagen. Het laken is gemaakt van 100% katoen waardoor dit goed ademend is voor uw kleintje. Het lakentje is wit met een basic gekleurde bies aan de bovenzijde, hierdoor is dit lakentje perfect te combineren met één van de vrolijke Meyco dekens. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier