Ledikant Bopita Fiore Wit

Ledikant Bopita Fiore Wit
  • Ledikant Bopita Fiore Wit
  • Ledikant Bopita Fiore Wit
  • Ledikant Bopita Fiore Wit
  • Ledikant Bopita Fiore Wit
  • Ledikant Bopita Fiore Wit

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 239,00

voor € 219,00

Productbeschrijving

Ledikant Bopita Fiore Wit

Eigenschappen:

- Merk: Bopita 
- Afmetingen ledikant (hxbxd): 87/93 x 67 x 126 cm
- Lattenbodem verstelbaar op 3 hoogtes
- Matrasmaat: 120 x 60 cm.
- Kleur: Wit 
- Materiaal: MDF

Ledikant Bopita Fiore Wit

Babykamer Fiore van het merk Bopita heeft een liefelijke uitstraling dankzij de schuine, ranke pootjes en de retro handgrepen. 

Dit ledikant heeft een gesloten hoofd- en voeteneinde wat uw kleine een geborgen gevoel geeft. De lattenbodem is op 3 hoogtes verstelbaar, waardoor deze altijd de juiste hoogte heeft voor uw kleine. Het ledikant is voorien van ronde spijlen voor een klassieke uitstraling, en is geschikt voor matrassen van 60x120cm. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier