Ledikant Bopita Verona

Ledikant Bopita Verona
  • Ledikant Bopita Verona
  • Ledikant Bopita Verona | Sfeerafbeelding
  • Ledikant Bopita Verona
  • Ledikant Bopita Verona
  • Ledikant Bopita Verona | Zijkant

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

€ 199,00
Productbeschrijving

Ledikant Bopita Verona

Eigenschappen ledikant:

- Merk: Bopita
- Afmetingen ledikant (LxBxH): 125x68x85cm
- Matrasmaat: 120 x 60 cm.
- Kleur: Wit
- Materiaal: MDF/Beuken

Ledikant Bopita Verona

Ledikant Verona van het merk Bopita heeft een trendy uitstraling. Dit ledikantje is voorzien van platte spijlen en is afgewerkt met een lak op waterbasis. Het ledikant heeft een standaard matrasmaat van 60x120cm en kan in verschillende hoogtes worden versteld. De meubels van de Bopita Verona lijn zijn los verkrijgbaar, maar ook als complete babykamer. 

 

Dit ledikantje wordt door onze eigen chauffeurs bij u thuisbezorgd. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier