Ledikant + Commode New Life Wit Woood

Ledikant & Commode Woood New Life Wit
  • Ledikant & Commode Woood New Life Wit

In voorraad. Bezorging: 2-3 weken

Adviesprijs: € 700,00

voor € 478,00

Productbeschrijving

Ledikant + Commode New Life Wit Woood 

Mooie Babykamer van het Merk Woood, bestaande uit een ledikant en commode.

Om de babykamer compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 2 á 3 weken na bestelling en betaling te realiseren.

Ledikant + Commode New Life Wit Woood 

Deze Babykamer is gemaakt van wit grenen met een geborstelde afwerking, waardoor de nerven en noesten worden geaccentueerd en de kamer  een doorleefde uitstraling krijgt. 

Deze babykamer bestaat uit:

Ledikant New Life Wit
Dit ledikant is in hoogte verstelbaar, en wordt geleverd inclusief lattenbodem.  De binnenmaat is 60 x 120, en de buitenmaat is 79 x125 x 66 cm

Commode New Life Wit
Deze commode heeft drie ruime lades met soft-close om veel babyspulletjes in op te kunnen bergen. De afmetingen zijn 91 x 95 x 52 cm.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier