Ledikant Happy Baby Daan Grijs

Ledikant Happy Baby Daan Grijs
  • Ledikant Happy Baby Daan Grijs
  • Ledikant Happy Baby Daan Grijs
  • Ledikant Happy Baby Daan Grijs
  • Ledikant Happy Baby Daan Grijs

Leverbaar met levertijd. Bezorging: 6-8 weken

€ 249,99
Productbeschrijving

Ledikant Happy Baby Daan Grijs

Eigenschappen

- Merk: Happy Baby
- Materiaal: MDF 
- Afmeting: 80 x 73 x 125cm (HxDxB)
- Matrasmaat: 60x120cm

LET OP: Dit ledikant wordt speciaal voor u besteld bij onze leverancier. Om het ledikant compleet en zorgvuldig bij u te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten dit binnen 6 á 8 weken na bestelling en betaling te realiseren. We hopen dat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe babybedje!

Ledikant Happy Baby Daan Grijs

Babykamer Daan van het merk Happy Baby is een moderne, eigentijdse babykamer. De greeploze deuren en lades geven de babykamer een unieke uitstraling. 

Ledikant Daan is een vrolijk ledikant met een gesloten hoofd- en voeteninde om uw kleine een geborgen gevoel te geven. De gebogen randen geeft het ledikant een speelse uitstraling. De lattenbodem is verstelbaar op 3 hoogtes, waardoor deze altijd de juiste hoogte heeft voor uw kleine. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier