Matras Simply Sleep (Ecru Beer) 60x120

Nu gratis verzending
  • Ledikant Matras 60 x 120 Beertje
  • Ledikant Matras 60 x 120 Beertje | Detail materiaal kern

In voorraad.

Adviesprijs: € 50,00

voor € 27,99

Productbeschrijving

Matras Simply Sleep (Ecru Beer) 60x120 

Mooi, betaalbaar ledikant matrasje met een beertjes motief.

  • Polyether gevoerd;
  • Luchtregulerend;
  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt;
  • Maat 60 x 120, dikte 10 centimeter;
  • Vaste tijk zonder bies;
  • Veerkrachtig en vormvast.

Matras Simply Sleep (Ecru Beer) 60x120 

Dit comfortabele matras is 60 x 120 x 10 centimeter (B x L x H). De standaard binnenmaat van een ledikant is 60 x 120 centimeter. Het Ledikant Matras 60 x 120 Beertje is dan ook perfect voor in een ledikantje.

U kunt uw ledikant opleuken met bijbehorend beddengoed. U heeft natuurlijk een hoeslaken voor het Ledikant Matras 60 x 120 Beertje nodig met een ledikant deken. In onze webshop vindt u de leukste en toch betaalbare accessoires voor in het ledikant. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier