Little Dutch Bal Adventure Mint

Little Dutch Bal Adventure Mint
  • Little Dutch Bal Adventure Mint
  • Little Dutch Bal Adventure Mint
  • Little Dutch Bal Adventure Mint

In voorraad

€ 6,99
Productbeschrijving

Little Dutch Bal Adventure Mint

Eigenschappen

- Little Dutch
- Pluche
- Adventure Mint
- Vanaf 0 maanden
- Diameter ongeveer 15cm 

Little Dutch Bal Adventure Mint

 Een super schattige en leuke bal van het merk Little Dutch. De bal uit de Adventure-lijn biedt uw kindje lekker afleiding. Wanneer uw kindje met de bal schudt rammelt het. Ook kunt u met de bal oefenen om uw kindje het hoofdje op te laten tillen of achter de bal aan te laten kruipen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier