Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive

Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive
  • Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive
  • Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive
€ 6,99
Productbeschrijving

Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive

Eigenschappen:

- materiaal: 100% gebreid katoen; 
- ademend en zacht
- dubbellaags
- multifunctioneel
- sneldrogend
- maat 70x70 cm
- wassen op 60°C

Lodger | Swaddler 70cm Solid Single Sensitive

Een hydrofiele doek, ook wel swaddle of hydrofiele luier genoemd, is een onmisbaar item in de babyuitzet. Het is een multifunctionele doek van gebreid hydrofiel katoen. Door de open gebreide structuur zijn de swaddles zeer licht, luchtig, absorberend en drogen ze snel.

Gebruik een swaddle voor afdrogen na het badderen, als knuffeldoek of spuugdoek, als bescherming over het matras of aankleedkussen. Je neemt de lichte en luchtige swaddles van 70x70 cm gemakkelijk mee in je luiertas of handtas.

Tip: Ben je niet thuis en wordt je baby onrustig? Geef een hydrofiele doek, en je baby is uren zoet met spelen!

De hydrofiele doeken zijn gemaakt van 100% katoen. Om te voorkomen dat het product krimpt, adviseren wij om 2 uur de swaddle te laten weken in koud water. Daarna te wassen op 60°C. Wij raden het niet aan om het product in de droger te doen, eventueel alleen op een koele stand.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier