Loopie EVE Kids Pink

Loopie EVE Kids Pink
  • Loopie EVE Kids Pink
  • Loopie EVE Kids Pink
  • Loopie EVE Kids Pink Sfeerafbeelding
  • Loopie EVE Kids Pink Sfeerafbeelding

In voorraad.

€ 9,99
Productbeschrijving

Loopie EVE Kids Pink

Eigenschappen:

  • Hulpmiddel tijdens het wandelen
  • Ook te gebruiken in combinatie met de Kid-Sit
  • Creëert een veilige afstand tussen je kindje en de wielen van de kinderwagen

Loopie EVE Kids Pink

De Loopie van het merk EVE Kids is een handig hulpmiddel bij het wandelen met de kinderwagen. De Loopie dienst als handvat voor je kindje zodat hij of zij aan de zijkant van de kinderwagen, op veilige afstand van de wielen, kan meelopen. De Loopie is ook erg handig in combinatie met het meerijdplankje Kid-Sit van EVE Kids.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier