Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black

Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black
  • Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black
  • Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black
  • Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black

In voorraad

Adviesprijs: € 59,99

voor € 49,99

Productbeschrijving

Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black

Eigenschappen

- Om te bouwen tot schommeltje
- Met schommelfunctie
- Verstelbaar in 3 hoogtes
- 6 remblokken
- Elektronisch speelblad
- Compact inklapbaar
- Afmetingen: 73x63x53 cm
- Gewicht: 5,7 kg
- Geschikt tot 12 kg
- Speelblad aangedreven door 2 AA batterijen (exclusief)

Loopstoel Baninni Rosco Cherry Black

Met deze vrolijkgekleurde loopstoel kan uw kindje lekker zelfstandig het huis onderzoeken en verkennen! Wanneer uw kindje even niet wilt lopen kunt u het loopstoeltje eenvoudig ombouwen tot leuke schommel. Deze Rosco heeft ook een elektronisch speelblad voor extra plezier!

U kunt de Rosco in de hoogte verstellen zodat het loopstoeltje altijd de goede lengte heeft voor uw kindje. Dankzij de remblokken aan de onderkant is het onmogelijk dat het loopstoeltje omkantelt. Wanneer de loopstoel even niet in gebruik wordt genomen kunt u deze eenvoudig inklappen en opbergen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier