Loopstoel Baninni Tontoni Cloud Blue

Loopstoel Baninni Tontoni
  • Loopstoel Baninni Tontoni
  • Loopstoel Baninni Tontoni
  • Loopstoel Baninni Tontoni

In voorraad

Adviesprijs: € 59,99

voor € 44,99

Productbeschrijving

Loopstoel Baninni Tontoni Cloud Blue

Eigenschappen

- Elektronisch speelblad met geluid
- Klein inklapbaar
- Eenvoudig te reinigen
- Verstelbaar in 3 hoogtes
- Remblokken aan onderkant 
- Speelblad aangedreven door 2 AA batterijen
- Maximaal aanbevolen gewicht: 12 kg
- Geschikt vanaf 6 maanden
- Hoogte opgevouwen: 12 cm
- Afmetingen: 68x64x56 cm

Loopstoel Baninni Tontoni Cloud Blue

Met deze mooie loopstoel Tontoni van het merk Baninni kan uw kindje lekker op onderzoek uitgaan! De loopstoel heeft een elektronisch speelblad met stuurtje, geluiden en activiteiten. Wanneer uw kindje even geen zin meer heeft om te lopen, kan hij of zij lekker spelen met het elektronische speelblad met muziek. 

De Tontoni is in 3 hoogtes verstelbaar zodat hij altijd de juiste hoogte heeft voor uw kindje. Dankzij de remblokken aan de onderkant van het loopstoeltje blokkeert het stoeltje bij hoogteverschil zodat hij niet kan kantelen of omvallen. Wanneer het loopstoeltje niet in gebruik wordt genomen kunt u hem klein inklappen en opbergen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier