Loopstoel Little World Walky Light Blue

Loopstoel Little World Walky Light Blue
  • Loopstoel Little World Walky Light Blue

In voorraad

Adviesprijs: € 44,99

voor € 34,99

Productbeschrijving

Loopstoel Little World Walky Light Blue

Eigenschappen

- Inclusief elektronisch speelblad
- Zitje in de hoogte verstelbaar
- Compact inklapbaar
- 2 zwenkwieltjes
- Inclusief remblokken
- Bekleding afneem- en wasbaar
- Geschikt vanaf 6 maanden, tot maximaal 12 kg
- Speelblad aangedreven door 2 AA batterijen

Let op: dit product is alleen online verkrijgbaar!

Loopstoel Little World Walky Light Blue

Met deze mooie looptsoel van het merk Little World kan uw kindje helemaal zelf de wereld ontdekken! Doordat de loopstoel in de hoogte verstelbaar is, groeit deze mee met uw kindje. Wanneer uw kindje even niet wilt lopen, kan uw kindje gebruik maken van het elektronische speelblad. Door de remblokken aan de onderkant blokkeert de loopstoel bij hoogteverschil (zoals een trap). De loopstoel is geschikt vanaf 6 maanden tot maximaal 12 kg. Het loopstoeltje is eenvoudig in te klappen zodat u het gemakkelijk kunt opbergen wanneer uw kindje het stoeltje niet in gebruik neemt.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier