Loopstoeltje Tontoni Black Baninni

Loopstoeltje Tontoni Black Baninni
  • Loopstoeltje Tontoni Black Baninni | activiteitenblad
  • Loopstoeltje Tontoni Black Baninni
  • Loopstoeltje Tontoni Black Baninni | ingeklapt
  • Loopstoeltje Tontoni Black Baninni | vooraanzicht

In voorraad

Adviesprijs: € 70,00

voor € 39,99

Productbeschrijving

Loopstoeltje Tontoni Black Baninni

Dit stoere loopstoeltje in de vorm van een race-auto is van het merk Baninni. U kunt het loopstoeltje in de hoogte verstellen zodat u het kunt aanpassen aan de lengte van uw kindje. Voor extra veiligheid heeft dit loopstoeltje zwenkwieltjes aan de voorkant en blokkeer-blokken aan alle zijdes zodat het loopstoeltje blokkeert bij hoogteverschil, zoals een trap of een drempel. Uw kindje kan de wereld dus veilig ontdekken in dit loopstoeltje! 

 

Loopstoeltje Tontoni Black Baninni

Eigenschappen

- Dit loopstoeltje heeft een multi-functioneel activiteitenblad
- Het frame van dit loopstoeltje is op 3 hoogtes verstelbaar
- Het speelblad van dit loopstoeltje is afneembaar

Bekijk alle loopstoeltjes hier

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier