Loopstoeltje Topmark Nicky Grey

Loopstoeltje Topmark Nicky Grey
  • Loopstoel Topmark Max 2in1 Black
  • Loopstoel Topmark Max 2in1 Black
  • Loopstoel Topmark Max 2in1 Black
  • Loopstoel Topmark Max 2in1 Black

In voorraad

Adviesprijs: € 69,99

voor € 59,99

Productbeschrijving

Loopstoeltje Topmark Nicky Grey

Dit vrolijke loopstoeltje Nicky is van het merk Topmark. U kunt dit loopstoeltje op 3 verschillende hoogtes verstellen, waardoor het loopstoeltje meegroeit met uw kindje. Voor extra veiligheid heeft dit loopstoeltje zwenkwieltjes en trapstoppers. De trapstoppers zorgen ervoor dat het loopstoeltje blokkert bij hoogteverschil, zoals een trap of drempel. Het speelblad is voorzien van leuke speeltjes en is afneembaar.

Wanneer u het loopstoeltje niet in gebruik heeft, kunt u hem makkelijk klein inklappen. 

Loopstoeltje Topmark Nicky Grey

Eigenschappen

- Dit loopstoeltje is geschikt vanaf 6 maanden tot circa. 12 kg
- Dit loopstoeltje is voorzien van trapblokkers
- Dit loopstoeltje heeft zwenkwieltjes voor extra veiligheid
- Ingeklapt heeft dit loopstoeltje een afmeting van 65 x 57 x 27 cm
- Uitgeklapt heeft dit loopstoelje een afmeting van 65 x 57 x 53 cm
- Het gewicht van dit loopstoeltje is 3,3 kg
- De bekleding is uitneem- en wasbaar

Bekijk alle loopstoeltjes hier

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier