Luier Hydrofiel 3st. CrizzzCrozzz Silver Blue

Luier Hydrofiel 3st. CrizzzCrozzz Silver Blue
  • Luier Hydrofiel 3st. CrizzzCrozzz Silver Blue

In voorraad.

Adviesprijs: € 7,49

voor € 3,99

Productbeschrijving

Luier Hydrofiel 3st. CrizzzCrozzz Silver Blue

Eigenschappen
- Merk: Briljant baby
- Verpakt: per 3 stuks
- Kleur: Zilver/Blauw 
- 100% katoen
- Wassen op 40 graden
- Afmeting: 70x70 cm

Luier Hydrofiel 3st. CrizzzCrozzz Silver Blue

Deze blauwe hydrofiele luiers met leuk Crizz Crozz motief van Briljant zijn super zacht en handig!
De hydrofiele luiers onderscheiden zich van andere luiers doordat ze zacht blijven ook na meerdere wasbeurten, Hierdoor zijn de luiers ook uiterst geschikt om te gebruiken bij het afdrogen van je kindje na een luierwissel of badje. Vaak worden ze ook gebruikt in het ledikantje zodat het kindje niet op het matras spuugt, maar op de hydrofiele doek. De 70x70 cm luiers zijn verpakt per 3 stuks en gemaakt van 100% katoen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier