Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow

Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow
  • Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow
  • Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow

In voorraad.

Adviesprijs: € 14,99

voor € 12,99

Productbeschrijving

Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow

Eigenschappen:
- Geschikt voor 3 luiers en 1 pakje billendoekjes
- Afmeting dichtgevouwen: 26x14cm

Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow

Luieretui KipKep Napper Memphis Yellow maakt het mogelijk om voortaan zonder onhandige luiertas de deur uit te gaan. In de luieretui passen 3 luiers en een pakje billendoekjes. De KipKep Napper past gemakkelijk in een gewone tas en zo kan u altijd uw baby verschonen. Naast de praktische vormgeving en innovativiteit van de luieretui gaat er bij de aankoop van elke Napper een deel naar een het goede doel Childtrac.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing van de Luieretui KipKep Napper

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier