Luiertas Maxi-Cosi Modern Bag Nomad Grey

Luiertas Maxi-Cosi Modern Bag Nomad Grey
  • Luiertas Maxi-Cosi Modern Bag Nomad Grey
€ 99,00
Productbeschrijving

Luiertas Maxi-Cosi Modern Bag Nomad Grey

Eigenschappen:
- Goed te combineren met de Maxi-Cosi kinderwagens
- Inclusief verschoningsmatje, thermostasje voor een fles en toilettasje
- Voorzien van een verstelbare schouderband
- Sluit d.m.v. een rits
- Afmetingen: 38 x 16 x 33cm (BxDxH)

 

Luiertas Maxi-Cosi Modern Bag Nomad Grey

Luxe luiertas van Maxi-Cosi die passend is bij hun verschillende kinderwagens. De ruime tas is voorzien van verschillende opbergvakken zodat u alle benodigde spulletjes voor een dagje weg gemakkelijk mee kunt nemen. 
In de luiertas vindt u een handig verschoningsmatje, een thermostasje voor een fles en een toilettasje die met een haakje in de tas vastgemaakt kan worden. Door de verstelbare schouderband kunt u deze over de schouder dragen maar ook over de duwstang van de kinderwagen hangen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier