Mand Groot Little Dutch Adventure Blue

Nu gratis verzending
Mand Groot Little Dutch Adventure Blue
  • Mand Groot Little Dutch Adventure Blue
  • Mand Groot Little Dutch Adventure Blue

Leverbaar met levertijd: 4-8 werkdagen

€ 19,95
Productbeschrijving

Mand Groot Little Dutch Adventure Blue

Afmetingen 25 x 15 x 15 cm
Buitenstof 100% katoen
Verstevigd met vlieseline
Wasbaar in de wasmachine

De mand wordt geleverd exclusief inhoud. 

Dit product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd

Mand Groot Little Dutch Adventure Blue

Deze handige mandjes van Little Dutch zijn ideaal voor op de commode om spulletjes in op te bergen. Combineer de grote met de kleine Little Dutch mandjes voor een speels effect. 
De mand Adventure is uitgevoerd in een all-over Adventure print. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier