Mandje Your Wishes Leopard Camo

Mandje Your Wishes Leopard Camo
  • Mandje Your Wishes Leopard Camo
  • Mandje Your Wishes Leopard Camo

In voorraad

€ 19,95
Productbeschrijving

Mandje Your Wishes Leopard Camo

Eigenschappen

- Materiaal: 100% katoen
- Met de hand gewoven
- Mooi te combineren met andere producten van Your Wishes

 

Mandje Your Wishes Leopard Camo

Met de mooie commodemandjes van het merk Your Wishes heeft u de belangrijkste spulletjes altijd bij de hand. Het mandje is aan de buitenkant voorzien van een all-over leopard print, en aan de binnenkant een fijngeweven wafelstructuur. Het mandje is wasbaar in de wasmjachine en maakt met het leuke patroon de babykamer helemaal af!

Mooi te combineren met de andere producten uit de Your Wishes collectie. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier