Campingbed / Reismatras Babyjem Air Flow 60x120 570

Matras Babyjem Air Flow 60x120
  • Matras Babyjem Air Flow 60x120
  • Matras Babyjem Air Flow 60x120

In voorraad

€ 34,99

* Verplichte velden

€ 34,99
Productbeschrijving

Campingbed / Reismatras Babyjem Air Flow 60x120

Eigenschappen

- Merk: Babyjem;
- Maat: 60 x 120;
- Geschikt voor ledikant en reisbed;
- Opvouwbaar in een tas;
- Ademend en vochtregulered door open structuur.

Campingbed / Reismatras Babyjem Air Flow 60x120

Met dit matras van Babyjem zal uw kindje heerlijk in het ledikantje of reisbedje kunnen slapen! Het matrasje is aan de bovenkant voorzien van een open structuur, zodat uw kindje goed kan doorademen. Mocht u op vakantie gaan naar de zon, dan is dit het idele reisbedmatrasje. Door de air flow structuur is het matras vocht en lucht regulered en zal uw kindje veel minder last van transpireren hebben.  

Voor dit matras is nu ook een speciaal Airflow hoeslaken beschikbaar, wat de kwaliteit van de luchtdoorlatende eigenschappen ondersteund en behoudt, in tegenstelling tot normale hoeslakentjes. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier