Ledikant Matras Multicare White on Top 60x120

Web Only
Matras Multicare KM402 White on Top 60x120cm
  • Matras Multicare KM402 White on Top 60x120cm
  • Matras Multicare KM402 White on Top 60x120cm | Detail
  • Matras Multicare KM402 White on Top 60x120cm | Drukverdeling
  • Matras Multicare KM402 White on Top 60x120cm | Detail
  • Matras Multicare - Eigenschappen
  • Matras Multicare - Eigenschappen

In voorraad

Adviesprijs: € 139,99

voor € 109,99

Productbeschrijving

Ledikant Matras Multicare White on Top 60x120

Eigenschappen: 

- LPHV schuim
- Drukverdelend
- Matrasdikte: 11 cm
- Ventilerend
- Beperkt afplatting
- Wasbaar op 60°C
- Afmetingen: 60x120 cm
- Anti-allergisch
- Anti-huisstofmijt
- Helpt afplatting van het achterhoofdje voorkomen
- Ligvlak is ultrasoon gematelasseerd

Multicare Matras - Voor elke generatie from Duvatex - ABZ on Vimeo.

Ledikant Matras Multicare White on Top 60x120

Let op! Dit is een web only matras: deze is niet verkrijgbaar in onze winkel. 

Een pasgeboren kindje slaapt tot wel 20 uur per dag, dit vraagt natuurlijk om een matras waarop je kindje zo comfortabel mogelijk kan liggen. Multicare komt daarom met een unieke formule. Het matras is namelijk voorzien van een koudschuim kern; dit zorgt voor veerkrachtige en ergonomische ondersteuning. Daarnaast heeft het matras een LPHV schuim toplaag. LPHV staat voor Low Pressure, High Ventilation. Dit houdt in dat dit schuim zorgt voor optimale ondersteuning en drukverdeling waarbij afplatting van het achterhoofd wordt voorkomen of beperkt. Goed om te weten bij kleine baby's die het grootste gedeelte van de dag op de rug slapen! 

Naast de goede ondersteuning is de celstructuur van dit schuim zo open dat dit 10 keer beter ademt dan andere schuimvormen. Dit zorgt ervoor dat alle overtollige warmte en vocht snel wordt afgevoerd. Dit komt het slaapcomfort en de duurzaamheid van het matras zeer ten goede. Naast de unieke vulling van dit matras, is de hoes om het matras ook anders dan anders. De hoes is waterdicht en ondoordringbaar voor allergenen en schimmels. Vanwege de waterdichte bovenlaag kan de hoes gemakkelijk afgenomen worden met een sopje, maar mocht het toch nodig zijn kan deze ook op 60°C uitgewassen worden.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier