Junior Matras Simply Support (Bram) 70x140

Nu gratis verzending
Matras 70 x 140 Bram
  • Junior Matras Bram 70x140

In voorraad.

Adviesprijs: € 100,00

voor € 59,99

Productbeschrijving

Junior Matras Simply Support (Bram) 70x140

Eigenschappen:

  • Polyetherschuim
  • Veerkrachtig
  • Matrasdikte: 10 cm
  • 100% katoenen tijk
  • Afmetingen: 70x140 cm
  • Anti-allergisch
  • Anti-huisstofmijt

Junior Matras Simply Support (Bram) 70x140

Matras 70x140 Simply Support (Bram) is gemaakt van een veerkrachtig polyetherschuim, om je kindje comfortabel te laten slapen. Het ligt ook heerlijk zacht op de gevoerde 100% katoenen tijk, die op 40°C uit te wassen is. Dat is prettig wanneer je kindje een keertje spuugt, of wanneer de luier het niet meer aankan. Het matras heeft een dikte van 10 cm. Daarnaast is het matras anti-allergisch en anti-huisstofmijt behandeld, een prettig idee!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier