Matrastopper Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit

Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit
  • Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit | Detail
  • Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit

Adviesprijs: € 39,99

voor € 29,99

Productbeschrijving

Matrastopper Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit

Eigenschappen: 
- Materiaal: Polyester
Geschikt voor de wieg Chicco Next2Me
- Gemakkelijk aan het matras te bevestigen
- Kleur: Wit
- Merk: Chicco

Matrastopper Night Breeze Wieg Chicco Next2Me Wit

De Chicco Next2Me Night Breeze is een topper die geschikt is voor het matrasje van de wieg Chicco Next2Me. De topper is eenvoudig te bevestigen aan het matras door middel van elastische randen. De Chicco Night Breeze zorgt voor een luchtlaag tussen het matrasje en het laken. Dit zorgt ervoor dat uw kleintje het nooit te warm zal krijgen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier