Maxi-Cosi Achterbankspiegel

Maxi-Cosi Achterbankspiegel
  • Maxi-Cosi Achterbankspiegel
  • Maxi-Cosi Achterbankspiegel
  • Maxi-Cosi Achterbankspiegel | Sfeerafbeelding

In voorraad.

€ 19,99
Productbeschrijving

Maxi-Cosi Achterbankspiegel

Eigenschappen:
- Gemakkelijk je kind in een groep 0 autostoel in de gaten houden
- Eenvoudig en te bevestigen
- Merk: Maxi-CosiMaxi-Cosi Achterbankspiegel

Het is niet altijd even makkelijk om je kleintje in de gaten te houden tijdens het rijden. Zeker niet wanneer je kleintje in een groep 0 autostoel zit, want dan zitten ze namelijk tegen de rijrichting in. Met behulp van deze autospiegel van het bekende merk Maxi-Cosi gaat dit een stuk makkelijker. De spiegel bevestig je eenvoudig op de achterbank, tegenover je kleintje. Via de spiegel kun je je kleintje goed in de gaten houden.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier