Wandelwagen Maxi-Cosi Nova 4W Sparkling Grey

Kinderwagen Maxi-Cosi Nova 4W Sparkling Grey
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Nova 4W Sparkling Grey
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Nova | Inklappen met de voet
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Nova 4W
  • Kinderwagen Maxi-Cosi Nova | Sfeer

In voorraad

€ 599,00
Productbeschrijving

Wandelwagen Maxi-Cosi Nova 4W Sparkling Grey

Eigenschappen:
- Te gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 3,5 jaar
- Grijs frame met kantelbare leatherlook duwstang
- Frame inclusief 4 all-terrain, schokdempende wielen
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Frame handsfree inklapbaar met slechts één druk met de voet
- Frame inclusief boodschappenmand
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting verstelbaar in verschillende posities
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare voetensteun
- Wandelwagenzitting heeft een verlengbare zonnekap
- Wandelwagenzitting heeft een 5-punts gordelsysteem en uitvalbeugel
- Wandelwagenzitting heeft een comfortkussen en verstelbare hoofdsteun
- Inclusief regenhoes voor de wandelwagenzitting
- Inclusief adapterset voor de baby autostoel
- Exclusief reiswieg

Afmetingen:
- Afmeting uitgeklapt: 98 - 105 x 64 x 91 cm (LxBxH)
- Afmeting ingeklapt: 90 x 64 x 48 cm (LxBxH)
- Gewicht: 14,6 kg 

Wandelwagen Maxi-Cosi Nova 4W Sparkling Grey

Ontdek de wereld met de Nova 4W van Maxi-Cosi. 

De luxe All-Terrain wandelwagen Nova 4W kunt u gebruiken vanaf 6 maanden tot ongeveer 3,5 jaar. 

De wandelwagen wordt geleverd met een grijs robuust frame en een kantelbare leatherlook duwstang. Het frame heeft 4 grote anti-lek banden welke allemaal voorzien zijn van vering. De voorwielen hebben een zwenkstand en zijn eventueel ook op slot te zetten. Hiermee is het frame van de Nova een echte all-terrain wagen die u ook gemakkelijk off-road kunt gebruiken. Het frame van de Nova is één van de weinige frames die u zonder handen kunt inklappen. Door middel van slechts één druk met uw voet, vouwt het frame zich automatisch op. Het frame wordt inclusief een boodschappenmand in dezelfde kleur als de wagen geleverd. Door middel van het adapterset, welke standaard geleverd wordt bij het pakket, kunt u de baby autostoel op het frame plaatsen. Dit is ideaal voor wanneer u met uw kindje even snel een boodschap wilt doen. 

De wandelwagenzitting wordt uitgerust met een comfortkussen, verstelbare hoofdsteun, 5-punts gordelsysteem en uitvalbeugel. De wandelwagenzitting is twee zijdig op het frame te plaatsen. Zo kunt u, uw kindje in de gaten houden, en kan uw kindje ook optimaal genieten van het geen wat om hem/haar heen gebeurt. De zitting is te verstellen in verschillende posities, waarbij de voetensteun ook verstelbaar is. Dit zorgt ervoor dat tijdens het wandelen uw kindje altijd een goede zit- en of lighouding heeft. De zonnekap van de zitting is verlengbaar en zorgt ervoor dat tijdens de warme zomermaanden uw kindje perfect beschermt is tegen de uv-stralingen. Tevens wordt de regenhoes van de wandelwagenzitting meegeleverd. 

Lifetime Warranty
Maxi-Cosi maakt gebruikt van een Lifetime Warranty. Dit houd in dat na aankoop u, uw kinderwagen moet registreren binnen 3 maanden, hierbij zal gevraagd worden om een aankoopsbewijs van de kinderwagen. Na registratie van de kinderwagen ontvangt u vanuit Maxi-Cosi een certificaat voor de Lifetime Warranty. Deze garantie dekt fabrieksfouten van de kinderwagen zodat u zo lang mogelijk kan genieten van de artikelen. Wat niet gedekt wordt is slijtage door gebruik of door een ongeval.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier