Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Graphite + Gratis Stoel Organizer

Nu gratis verzending
  • Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Graphite + Gratis Stoel Organizer

In voorraad.

€ 219,00

Prijs zoals weergegeven: € 219,00

Stoelorganiser Babyjem   +€ 0,00
Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Graphite   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 219,00

Productbeschrijving

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Graphite + Gratis Stoel Organizer

Eigenschappen:
- Groep 2/3 autostoel: Geschikt voor kinderen van 3,5 tot 12 jaar (100-150cm)
- Voldoet aan de i-Size normering
- Voorwaarts vervoeren
- Bevestiging in de auto met zowel Isofix als de autogordel
- Gemakkelijk zelfstandig de gordel vast te maken door open design
- Verstelbaar in hoogte en breedte 
- Voorzien van SPS Plus: Superieure zijwaartse bescherming van het bovenlichaam
- Gemakkelijk met één hand te verstellen
- Afneembare, wasbare bekleding
- Zeer comfortabele, extra gevoerde stoel

Maxi Cosi Kore i-Size Authentic Graphite + Gratis Stoel Organizer

Bij aanschaf van een Maxi Cosi i-Size ontvangt u nu tijdelijk een gratis stoel organizer t.w.v. €14,99!

De luxe autostoel Maxi-Cosi Kore is een autostoel uit groep 2/3 die voldoet aan de nieuwste, strenge i-Size normering. Op deze manier weet je zeker dat jouw kind tot 12 jaar gegarandeerd op de veiligste manier vervoerd wordt in de auto.
De autostoel is geschikt voor kinderen van 100-150cm (circa 3,5 - 12 jaar). Je kindje wordt in deze autostoel voorwaarts. De autostoel kan zowel met Isofix als met de 3-puntsgordel worden vastgezet. Je kindje wordt in de autostoel vastgezet door middel van de 3-puntsgordel die zij door het open design van de autostoel gemakkelijk zelfstandig kunnen vastmaken. 

De autostoel is voorzien van Side Protect System Plus (SPS Plus). Deze zit in de gehele stoel en beschermt je kindje vanaf de schoot totaan het hoofd, en biedt je kindje superieure bescherming tijdens een zijwaarte botsing. Het SPS Plus systeem is gemaakt van glasvezel schokabsorbeerders en de zijvleugels naast het hoofd en is gecombineerd met energieabsorberend materiaal. Dit complete systeem beschermt jouw kindje ten alle tijde. 

Heeft jouw kindje soms nog behoefte aan een dutje? Dan kun je de Maxi-Cosi Kore gemakkelijk in een ruststand verstellen via de voorzijde van de autostoel. Daarnaast groeit deze autostoel zowel in hoogte als in breedte mee met jouw kindje. Hierdoor staat deze autostoel altijd op de juiste stand en kan deze de beste bescherming bieden.

Gratis Stoel Organizer

Bij aanschaf van een Maxi-Cosi Pro i-Size ontvangt u tijdelijk een stoel organizer van BabyGo t.w.v. €14,99 cadeau! Deze stoel organizer kunt u vastmaken aan uw eigen autostoel of de passagiersstoel. In de organizer kan uw kindje dan allerlei spulletjes opbergen zoals boekjes, speelgoed, een telefoon, drinken en eten. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier