Mima Xari Royal Blue Kinderwagen

Mima Xari Royal Blue Kinderwagen
 • Frame Kleuren Mima
 • Starterpack Stone White
 • Starterpack Black
 • Starterpack Retro Blue
 • Starterpack Black & White
 • Starterpack Sandy Beige
 • Starterpack Hot Magenta
 • Starterpack Autumn Stripes
 • Mima Xari Royal Blue Kinderwagen
 • Mima Xari Royal Blue Kinderwagen
 • Mima Xari Royal Blue Kinderwagen
 • Mima Xari Royal Blue Kinderwagen

In voorraad

Adviesprijs: € 1.199,00

voor € 949,00

* Verplichte velden

Adviesprijs: € 1.199,00

voor € 949,00

Productbeschrijving

Kinderwagen Mima Xari Royal Blue

Eigenschappen
- Te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 3,5 jaar (17 kg)
- Inclusief stevig frame met kantelbaar verstelbare duwstang
- Frame inclusief 4-wiel vering 
- Frame inclusief 4 foam rubber banden
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Frame inclusief fold-lock 
- Frame inclusief twee aparte opbergmandjes
- Inclusief leatherlook reiswieg
- Reiswieg inclusief matras
- Inclusief leatherlook wandelwagenzitting
- Wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting verstelbaar in 3 posities
- Wandelwagenzitting inclusief 5-puntsgordelsysteem
- Inclusief leatherlook uitvalbeugel
- Inclusief starterpack (keuze uit verschillende designs)

Afmetingen
- Frame gewicht: 11 kg
- Frame gewicht inclusief reiswieg: 13,5 kg 
- Frame gewicht inclusief wandelwagenzitting: 15,2 kg
- Uitgeklapt: 103 x 63 x 109cm (LxBxH)
- Ingeklapt met wielen: 100 x 63 x 47cm (LxBxH)
- Ingeklapt zonder wielen: 100 x 63 x 34cm  (LxBxH)

Kinderwagen Mima Xari Royal Blue

Mima Xari: Endless Possibilities.

De kinderwagen Mima Xari kunt u volledig zelf samenstellen voor een extra persoonlijke touch. U kunt hierbij de keuze maken uit verschillende kleuren frames en starterpacks. Kies bovenaan de pagina de verschillende kleur opties.

De kinderwagen Mima Xari wordt geleverd met een stevig frame welke u zelf in een kleur kunt kiezen. Het frame heeft een kantelbaar verstelbare duwstang welke voorzien wordt van een leatherlook hoes in de kleur van de kinderwagen. Het frame heeft 4 grote foam rubber banden welke vrijwel bijna hetzelfde effect hebben als een luchtband maar niet lek kunnen raken. Alle 4 de wielen zijn voorzien van vering en is dus ideaal voor in de stad en de eventuele buiten gebieden. De voorwielen zijn voorzien van een zwenkstand welke eventueel ook op slot zijn te zetten. Daarnaast wordt het frame geleverd met twee aparte opbergruimtes voor bijvoorbeeld uw boodschappen. Aan de bovenkant van deze opbergruimtes bevestigd u de leatherlook afdekkappen zodat uw spulletjes altijd goed afgeschermd zijn. Wanneer u het frame inklapt wordt deze altijd automatisch vergrendeld door de zo genoemde 'fold-lock'. Wanneer u de reiswieg of de wandelwagenzitting op het frame plaatst is deze eventueel ook in hoogte verstellen, hierdoor kunt u uw kindje dicht bij u zetten en goed in de gaten houden. 

Voor de eerste 6 maanden van uw kindje maakt u gebruik van de reiswieg. De reiswieg is voorzien van een matras welke bij het starterpack geleverd wordt (het starterpack is in diverse prints verkrijgbaar). Het dekzeil en de zonnekap van de reiswieg zijn van een leatherlook materiaal en zo ook gemakkelijk schoon te houden. Bij de kinderwagen wordt een draagbeugel/uitvalbeugel geleverd afgewerkt met een leatherlook hoes in de kleur van de kinderwagen. De draagbeugel zorgt ervoor dat wanneer u de reiswieg van de kinderwagen wilt halen deze gemakkelijk te tillen is. 

Na ongeveer 6 maanden gaat u gebruik maken van de wandelwagenzitting. De wandelwagenzitting bestaat uit twee aparte gedeeltes welke  u met een rits aan elkaar maakt zodat er een zogenoemde 'schelp' ontstaat. Dit is de wandelwagenzitting die u ongeveer tot 3,5 jaar (17 kg) kunt gebruiken. Het voordeel dat de wandelwagenzitting uit 2 delen bestaat, is dat u de reiswieg hier dus makkelijk in kunt opbergen. De wandelwagenzitting is tweezijdig op het frame te plaatsen zodat u uw kindje naar u kan laten kijken, maar ook kan laten genieten van al het geen wat er om hem/haar heen gebeurd. De wandelwagenzitting wordt voorzien van een inleg welke standaard bij het starterpack geleverd wordt. Daarnaast wordt de wandelwagenzitting voorzien van een 5-puntsgordelsysteem en een uitvalbeugel. Hierdoor zit uw kindje altijd veilig in de wandelwagenzitting. 

Het starterpack kunt u in verschillende kleuren en designs kiezen. Het starterpack bestaat uit de volgende onderdelen: Matras voor in de reiswieg, gekleurd gedeelte van het dekzeil, inleg voor de wandelwagenzitting en gordelpads voor de wandelwagen.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier