Molton Hoeslaken Kinderwagen en Wieg

Molton Hoeslaken Kinderwagen en Wieg
  • Molton Hoeslaken Kinderwagen en Wieg

Adviesprijs: € 10,00

voor € 6,99

Productbeschrijving

Molton Hoeslaken Wieg

Kleur: Wit
Geschikt voor type bed: Kinderwagen en Wieg
Afmetingen: 40x80cm 
Materiaal: Katoen

Molton Hoeslaken Wieg

Dit hoeslakentje is gemaakt van 100% geweven katoen en dient ter bescherming van het matras. Het hoeslaken is rondom voorzien van elastiek zodat het mooi aansluit op het matrasje. Het doek is ademend en vochtabsorberend.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier