Monddoekjes Hydrofiel 3st. Panda Dreams

Monddoekjes Hydrofiel 3st. Panda Dreams
  • Monddoekjes Hydrofiel 3st. Panda Dreams

In voorraad

€ 2,99
Productbeschrijving

Monddoekjes Hydrofiel 3st. Panda Dreams

Eigenschappen
- Merk: Briljant baby
- Afmeting: 30x30cm
- 100% katoen
- Design: Panda print 

 

 

Luier Hydrofiel 3st. Panda Dreams

Deze monddoekjes van briljant baby zijn niet alleen handig maar zien er ook nog een mooi uit. Gelukkig zijn de hydrofiele monddoekjes er niet meer alleen in het saai wit maar ook met hele leuke prints. De Panda Dreams serie van Briljant baby zijn wit met een zwarte print van panda's. Er zitten 3 monddoekjes in de verpakking.

 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier