Munchkin Smart Zonnescherm

Munchkin Smart Zonnescherm
  • Munchkin Smart Zonnescherm
  • Munchkin Smart Zonnescherm
  • Munchkin Smart Zonnescherm

In voorraad

Adviesprijs: € 29,99

voor € 25,95

Productbeschrijving

Munchkin Smart Zonnescherm

Eigenschappen:
- Gemakkelijk tussen raam en deurpaneel te bevestigen.
- Geen bevestigingsmateriaal nodig, past in vrijwel elke auto. 
- Te gebruiken bij zowel elektrische als handmatig verstelbare autoramen.
- Extra breed
- Afmetingen: 41,2 x 47 cm (BxH).

 

Munchkin Smart Zonnescherm

Met het Munchkin Smart Zonnescherm kunt u uw raam openen zonder het scherm te moeten demonteren. Dit is mogelijk omdat het zonnescherm op en neer rolt samen met het raam. Zo kunt u gemakkelijk frisse lucht in de auto laten, of volledige afschermen. Het zonnescherm wordt snel bevestigd aan het deurpaneel en aan het raam. De clip die het zonnescherm bevestigd aan het raam is zo gevormd dat het de raamdichting niet beschadigd. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier