Verzorgingstas Mutsy NIO North Stormy Weather

Verzorgingstas Mutsy NIO North Stormy Weather
  • Verzorgingstas Mutsy NIO North Stormy Weather

In voorraad

Adviesprijs: € 94,95

voor € 89,99

Productbeschrijving

Verzorgingstas Mutsy NIO North Stormy Weather

Eigenschappen: 

- Bijpassende verzorgingstas bij de kinderwagen Mutsy NIO
- Merk: Mutsy 

Verzorgingstas Mutsy NIO North Stormy Weather

Deze mooi en handige Mutsy NIO verzorgingstas is voorzien van vele opbergvakken waardoor je vrijwel alle verzorgingsspulletjes netjes kan opbergen. De tas is verkrijgbaar in diverse kleuren. De luiertas wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje. Je kan je kindje dus altijd en overal voorzien van een schone luier. Dankzij de handige kliksluiting is de verzorgingstas eenvoudig te openen en te sluiten. De Mutsy luiertas heeft een verstelbare schouderband waarmee je de tas eenvoudig over de duwstang van de kinderwagen kunt hangen. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier