Mutsy Nio 2019 - North Black + Gratis Voetenzak

Nu gratis verzending
Kinderwagen Mutsy Nio 2018 - North Black
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2018 - North Black
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2018 - North Black
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2018 - North Black | Reiswieg
  • Kinderwagen Mutsy Nio 2018 - North Black | Wandelwageninzet

In voorraad

€ 669,00

Prijs zoals weergegeven: € 669,00

Bekleding NIO North Black   +€ 0,00
Reiswieg NIO North Black   +€ 0,00
Voetenzak Mutsy NIO North Black   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 669,00

Productbeschrijving

Mutsy Nio 2019 - North Black  

Eigenschappen: 
- Frame met foam/rubber banden met profiel en vering, afgewerkt met cognackleurig lederen verstelbare duwstang 
- Gewicht frame: 12,7 kg
- Frame inklapbaar met wandelwageninzet
- Reiswieg afgewerkt met cognackleurige details
- Reiswieg inclusief luchtdoorlatend matras. en luchtdoorlatend gedeelte in de zonnekap
- Wandelwageninzet afgewerkt met cognackleurige details en bumperbar
- Wandelwageninzet heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun
- Wandelwageninzet heeft een ergonomische ligpositie
- Wandelwageninzet kan in beide richtingen worden geplaatst
- Zonnekap van de wandelwageninzet is verlengbaar en heeft een luchtdoorlatend gedeelte
- Inclusief boodschappenmand

Afmetingen:
- Afmetingen ingevouwen (LxBxH): 76 x 57x 41 cm
- Afmetingen uitgevouwen (LxBxH): 69 x 57 x 99 – 109 cm

Mutsy Nio 2019 - North Black  

De kinderwagen Mutsy Nio wordt nu tijdelijk geleverd inclusief gratis bijpassende voetenzak!

Kies bovenaan de pagina het gewenste frame.

De kinderwagen Mutsy Nio North is de nieuwste kinderwagen van het bekende merk Mutsy. Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief frame, een compacte reiswieg en een wandelwageninzet. De Mutsy Nio is te gebruiken vanaf de geboorte totdat het kindje ongeveer 3 jaar is. 

Het frame van de kinderwagen heeft foam/rubber banden met een goed profiel en vering. Hierdoor kunnen de banden niet lek gaan, en is het frame geschikt voor zowel het stadsgebruik als de ruwere ondergronden. Het frame wordt standaard geleverd met verstelbare cognackleurige duwstang en boodschappenmand.

De reiswieg is te gebruiken voor de eerste 6 maanden. De reiswieg wordt standaard geleverd met een luchtdoorlatend matras zodat uw kindje hier lekker in kan slapen. Daarnaast is de reiswieg standaard uitgerust met een luchtdoorlatend gedeelte in de zonnekap, zodat in de zomermaanden de reiswieg voldoende ventilerend is. Daarnaast is voor de eerste maanden de kinderwagen ook te gebruiken met autostoel op het frame, dit werkt door middel van het adapterset geschikt voor de Mutsy Nio.

De wandelwageninzet is te gebruiken vanaf ongeveer 4 maanden tot dat uw kindje gemiddeld 3 jaar oud is. Zowel de rugleuning als het voetensteuntje van de wandelwageninzet zijn verstelbaar, waardoor de zitting volledig op de wensen van uw kindje kan worden afgesteld. De wandelwageninzet wordt standaard geleverd met een cognackleurige bumperbar. Daarnaast is de wandelwageninzet uitgerust  met een verlengbare, luchtdoorlatende zonnekap, hierdoor is de wandelwageninzet voldoende ventilerend en uv-werend voor in de warme zomermaanden. De wandelwageninzet is zowel naar u toe te plaatsen als van u af, dit zorgt ervoor dat uw kindje optimaal kan genieten van het geen wat er om zich heen gebeurd. De wandelwageninzet uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordelsysteem.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier