Muziekdoosje Childhome Kussen My Favourite Music Wit/Zwart

Muziekdoosje Childhome Kussen My Favourite Music Wit/Zwart
  • Muziekdoosje Childhome Kussen My Favourite Music Wit/Zwart

In voorraad

Adviesprijs: € 21,99

voor € 9,99

Productbeschrijving

Muziekdoosje Childhome Kussen My Favourite Music Wit/Zwart

Eigenschappen:
- Afmeting: 21 x 21 x 4 cm
- Materiaal: 100% canvas katoen
- Niet wasbaar

Muziekdoosje Childhome Kussen My Favourite Music Wit/Zwart

Speel een zacht muziekje om je kleintje naar dromenland te brengen met dit schattige muziekdoosje van Childhome. Het muziekdoosje heeft de vorm van een kussentje en een tekstopdruk 'My favourite music'. 
Wanneer je aan het houten trekkoordje trekt, begint er een muziekje te spelen. Het muziekdoosje kan gemakkelijk aan een bedje of box worden bevestigd door middel van het koordje aan de bovenzijde. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier