Muziekdoosje Tiamo Lou Lou

Muziekdoosje Tiamo Lou Lou
  • Muziekdoosje Tiamo Lou Lou

In voorraad.

€ 12,99
Productbeschrijving

Muziekdoosje Tiamo Lou Lou 

Eigenschappen

- Melodie: Für Elise
-Geen batterijen nodig
-Leeftijd: vanaf de geboorte

Bekijk hier ons hele assortiment aan speelgoed 

Muziekdoosje Tiamo Lou Lou 

Dit lieve muziekdoosje in de vorm van een pinguin is van het merk Tiamo. Dit muziekdoosje speelt de prachtige melodie Für Elise. U hoeft enkel aan het koord te trekken voor muziek; u heeft geen batterijen nodig. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier