Muziekinstrument Chicco Piano

Muziekinstrument Chicco Piano
  • Muziekinstrument Chicco Piano
  • Muziekinstrument Chicco Piano

In voorraad

€ 7,99
Productbeschrijving

Muziekinstrument Chicco Piano

Eigenschappen

- Speelgitaar
- Goede greep voor kleine handjes
- Met aan- en uitknop
- Verschillende lichtjes
- Vrolijke melodieën
- Werkt op 2x AA batterijen (inclusief)
- Afmetingen: 15 x 10 x 6,2 cm
- Geschikt vanaf 3 tot 24 maanden

Muziekinstrument Chicco Piano

Met deze leuke speelgoedpiano van het merk Chicco kan uw kindje zijn of haar muzikale talent ontwikkelen! De piano maakt verschillende geluiden en speelt 8 verschillende melodieën die uw kindje met de 3 toetsen kan bespelen. Tijdens het spelen lichten verschillende lampjes op voor nog meer speelplezier!

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier