Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink

Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink
  • Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink
  • Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink

In voorraad

€ 29,99
Productbeschrijving

Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink

Eigenschappen:

  • Merk: Chicco
  • 20 minuten klassieke muziek (Chopin, Schumann, Offenbach) en witte ruis (ontworpen om de hartslag na te bootsen en de geruststellende geluiden die de baby gewoon is te horen in de buik van mama)
  • Zacht waaklampje met dim-effect 
  • 4 hangende speeltjes in stof
  • Afneembaar elektronisch paneel
  • Beschikbaar in blauwe en roze versie

Muziekmobiel Chicco Next2Dreams Mobile Pink

Next2Dreams van Chicco is de eerste mobiel die ontworpen werd voor de Chicco Next2me co-sleeper en de meeste houten wiegjes en bedjes met spijlen. Het bevordert ontspanning en is en ritueel voor het slapengaan dat baby erbij helpt om vredig te slapen, dankzij muziek, witte ruis en zacht licht.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier