My First Loopy Loops Ball

Speelgoed | My First Loopy Loops Ball
  • Speelgoed | My First Loopy Loops Ball
  • Speelgoed | My First Loopy Loops Ball

In voorraad

Adviesprijs: € 10,00

voor € 8,99

Productbeschrijving

My First Loopy Loops Ball

- Kleurrijke geweven lussen voor rustgevende zintuiglijke ontwikkeling.
- Heldere leuke kleuren en schattige personages aan elke kant voor een leuke verrassing.
- Ratelende geluiden wanneer de bal rolt voor auditieve stimulatie. 

My First Loopy Loops Ball

Gooi me! Rol me! Het draait allemaal om speeltijd met de Loopy Loops Ball! Tal van verschillende activiteiten kunnen worden verkend door je baby'tje met deze bal versierd met lussen! Super zacht en knuffelig, en het maakt ook nog een leuk geluid!
 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier