Nachtlampje Go Glow Frozen

In voorraad

Adviesprijs: € 24,99

voor € 17,99

Productbeschrijving

Nachtlampje Go Glow Frozen

Eigenschappen:
- Afmeting: 23 x 6 x 18 cm
- Werkt op batterijen (exclusief)

Nachtlampje Go Glow Frozen

De Go Glow lamp kan als nachtlampje en als zaklamp worden gebruikt. De lamp kan neergezet worden op het nachtkastje en wanneer de nachtstand wordt aangezet zal er een zacht licht schijnen zodat uw kindje hier lekker bij in slaap kan vallen. 
Wanneer er met het lampje wordt geschud zal de zaklamp aan gaan. Zo kan uw kindje in bed nog even een boekje lezen voor het slapen gaan.  

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier