Nuna Ivvi Savi Frost + Autostoel Maxi-Cosi Rock Nomad Black

Nu gratis verzending
Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost 2017 + Autostoel Maxi Cosi Rock
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost
  • Kinderwagen Nuna Ivvi Savi Frost 2017 + Autostoel Maxi Cosi Rock

In voorraad.

Adviesprijs: € 1.284,99

voor € 849,99

Productbeschrijving

Nuna Ivvi Savi Frost + Autostoel Maxi-Cosi Rock 

Eigenschappen:
- Te gebruiken vanaf geboorte tot ongeveer 18 kg
- Inclusief aluminium frame met handgestikt leatherlook zwartkleurig verstelbare duwstang
- Frame met 4 grote foam/rubber banden
- Frame voorzien van voor- en achtervering
- Voorwielen voorzien van een zwenkstand
- Frame voorzien van een grote XL-boodschappenmand, verdeeld in 2 vakken
- Frame blijft ingeklapt rechtop staan
- Frame heeft een one-touch remsysteem
- Inclusief ruime reiswieg
- Reiswieg inclusief luchtdoorlatend matras wat tevens ook te gebruiken is als verschoonmatje
- Reiswieg heeft een klein verborgen opbergvak voor bijvoorbeeld de telefoon of portomonnee
- Reiswieg heeft een ingebouwd uv-scherm
- Inclusief wandelwagenzitting
- Wandelwagenzitting tweezijdig op het frame te plaatsen
- Wandelwagenzitting heeft 3 verstelbare posities
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbaar voetensteun
- Wandelwagenzitting is inclusief 4 seizoenen bekleding
- Wandelwagenzitting heeft een verstelbare zonnekap met ingebouwd uv-scherm
- Wandelwagenzitting inclusief 5-puntsgordelsysteem, ombouwbaar tot 3-puntsgordelsysteem
- Wandelwagenzitting inclusief leatherlook zwartkleurige uitvalbeugel
- Inclusief adapterset voor de babyautostoel
- Inclusief regenhoes voor de reiswieg
- Inclusief regenhoes voor de wandelwagenzitting
- Inclusief voetenzak
- Inclusief autostoel Maxi-Cosi Rock Nomad Black t.w.v. €179,-

Afmetingen:
- Uitgeklapt: 95 x 64 x 108 cm (LxBxH)
- Ingeklapt: 48,5 x 64 x 79 cm (LxBxH)
- Gewicht: 13,5 kg (exclusief winterbekleding, kap en uitvalbeugel)

Eigenschappen autostoel Maxi-Cosi Rock:
- Geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 12 maanden (45 cm - 75 cm)
- Te bevestigen in de auto met Isofix (Familyfix One i-Size Base), of met de autogordel
- In combinatie met de Familyfix One Base voldoet deze autostoel aan de i-Size norm
- Inclusief uitneembare zitverkleiner
- Inclusief zonnekap
- Geïntegreerd Side Protection System (SPS)
- Lifetime Warranty

Nuna Ivvi Savi Frost + Autostoel Maxi-Cosi Rock

Deze kinderwagen wordt tijdelijk geleverd inclusief autostoel Maxi-Cosi Rock Nomad Black t.w.v. €179,-

Nuna Ivvi Savi: 'Stroll in style'

Ga gemakkelijk naar de plekken waar je gek op bent, zie er goed uit en geniet van elk moment dat je samen met je baby bent. De kinderwagen Nuna Ivvi Savi is geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 18 kg. 

De kinderwagen Nuna Ivvi Savi wordt geleverd met een robuust aluminium frame met een leatherlook zwartkleurige duwstang, deze is te verstellen in verschillende standen. Ideaal voor wanneer er tussen u en uw partner lengteverschil zit, zo kunt u beide comfortabel achter de kinderwagen lopen. Het frame bestaat uit 4 grote foam banden met een rubber toplaag. Zowel de voor- als de achterkant van het frame hebben vering. Hierdoor is de Nuna Ivvi Savi een echte all-terrain kinderwagen. Geschikt voor in de stad, maar ook wendbaar en gemakkelijk te bedienen in de buitengebieden. De voorwielen van het frame hebben een zwenkstand, en zijn eventueel ook op slot te zetten. Het frame heeft een XL-boodschappenmand welke onderverdeeld is in 2 vakken. Zo kunt u uw boodschappen of eigendommen gemakkelijk apart houden. Eventueel kunt u op het frame ook een babyautostoel plaatsen, hiervoor heeft u enkel het adapterset voor de babyautostoel nodig. Deze wordt standaard bij de kinderwagen bijgeleverd. 

Voor de eerste 6 maanden van uw kindje maakt u gebruik van de reiswieg. De reiswieg van de Nuna Ivvi Savi is een ruime reiswieg en wordt geleverd met een luchtdoorlatend matras, welke eventueel ook te gebruiken is als verschoningsmatje. De zonnekap van de reiswieg heeft een ingebouwd uv-scherm welke aan de zijkant van de reiswieg gemakkelijk te bevestigen is door middel van magneten. Het uv-scherm heeft aan weers zijde luchtdoorlatende gedeeltes, en de achterkant van de zonnekap is ook luchtdoorlatend. Hierdoor is uw kindje optimaal beschermd tegen de felle uv-stralingen, maar is er toch nog voldoende luchtcirculatie. in de reiswieg zit een 'verborgen' vakje, hier kunt u eventueel uw telefoon of portomonnee gemakkelijk opbergen zonder dat deze te zien is. Ideaal wanneer u even snel de deur uit moet, en u géén zin heeft om uw gehele tas mee te nemen. 

Na 6 maanden maakt de reiswieg plaats voor de wandelwagenzitting van de Nuna Ivvi Savi. Deze wandelwagenzitting is geschikt tot ongeveer 18 kg. De wandelwagenzitting is verstelbaar in 3 posities, waarbij het voetensteuntje ook te verstellen is. Hierdoor neemt uw kindje altijd een goede en comfortabele zit/lig houding aan. De bekleding van de wandelwagenzitting is geschikt voor 4-seizoenen. Dit houd in dat in de warme zomermaanden de binnen bekleding eruit te halen is en u een luchtdoorlatende wandelwagenzitting overhoud. Hierdoor heeft uw kindje tijdens het wandelen geen last van de warmte. Tevens zit er in de zonnekap van de wandelwagenzitting een ingebouwd uv-scherm, waardoor uw kindje nog beter beschermd is tegen de felle uv-stralingen in de zomermaanden. De zitting is uitgerust met een 5-puntsgordelsysteem welke ook om te bouwen is naar een 3-puntsgordelsysteem. Daarnaast wordt er een zwartkleurige leatherlook uitvalbeugel bijgeleverd. Hierdoor zit uw kindje altijd veilig in de wandelwagenzitting. In het pakket van de kinderwagen worden ook de regenhoezen en de voetenzak van de Nuna Ivvi Savi geleverd. Hierdoor kunt u door elk weertype fijn wandelen met uw kindje.

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier