Nuna Demi Grow Caviar reiswieg

Nuna Demi Grow caviar reiswieg
  • Nuna Demi Grow caviar reiswieg

In voorraad.

€ 250,00
Productbeschrijving

Nuna Demi Grow Caviar reiswieg

Eigenschappen:
- Te gebruiken in combinatie met de Nuna Demi Grow 
- Ventilatievenster van gaas
- Inclusief luchtdoorlatend matras
- Ingebouwd opbergvakje aan de voorkant
- Zonnekap inclusief uv-scherm met ventilatiegaten

Nuna Demi Grow Caviar reiswieg

De Nuna Demi Grow Caviar reiswieg is de gebruiken in combinatie met de Nuna Demi Grow. Door deze reiswieg los erbij te bestellen kunt u de Nuna Demi Grow ombouwen tot een tweelingwagen. De reiswieg gebruikt u tot ongeveer 6 maanden. Daarna gaat uw kindje naar de wandelwageninzet.

Deze luxe wieg heeft nopjes aan de onderkant, waardoor u het wiegje veilig op de grond kan zetten. Daarbij zit er aan de voorkant altijd een handig opbergvakje waar u nog wat kleine spulletjes in kwijt kan. De wieg is ook voorzien van een ingebouwde UV-scherm met ventilatie aan de zijkanten, deze is te vinden aan de binnenkant van de zonnekap. Daarbij is de zonnekap ook voorzien van een ventilatievenster aan de achterkant. Zo is uw kindje altijd goed bescherm tegen de zon. De reiswieg wordt geleverd inclusief een luchtdoorlatend matras. 

Verzenden en retourneren

Verzenden
Indien via onze webwinkel een bestelling plaatst en direct betaalt via iDEAL, creditcard of betaling achteraf dan zal uw bestelling (indien voorradig) binnen 2 werkdagen bij u bezorgd worden. Wanneer U voor een bankoverschrijving kiest zal uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling bij U bezorgd worden. U kunt Uw bestelling volgen door op onze webwinkel uw ordernummer en postcode in te vullen bij verzendstatus. Voor het leveren van grote/zware artikelen (o.a. babykamers) zal per email contact met u opgenomen worden voor het maken van een bezorgafspraak. Deze leveringen zijn niet traceerbaar via de website.

 

Retourneren
Heeft u zich bedacht. Kadocus.nl biedt u de mogelijkheid om ongebruikte producten die U in onze webshop heeft gekocht binnen 14 dagen te retourneren de retourkosten zijn voor uw rekening. Bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor onze rekening.

Ons retouradres is: Kadocus.nl, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden. Retourformulier